Tillykke med dit nye engagement. Jeg er sikker på, at hvis du ser fotografiske kunstnere, er du sikker på, at du er begyndt at erkende, at familiefotograf  det at arrangere det ideelle bryllup føles som et hverdagsarbejde, og valgene kan overmande noget. Denne lille ramme om at vælge den ideelle bryllupsbillede til dit bryllup er sikker. Hvis du har en chance for, at du følger det præcist, vil du vide nøjagtigt, hvad du vil få fra dine bryllupsbilleder. Det er vigtigt for alle niveauer i den finansielle plan, så kræve et øjeblik at forstå det, og du vil være et skridt foran i ikke mindre end én del af din forberedelse.

Dette kan virke grelt indlysende, men fotograf Roskilde  evnen burde være dine vigtigste foranstaltninger til at vælge en bryllupsfotograf. Alle de andre ting er valgfrie. De kan være den mest behagelige person på planeten, men i tilfælde af at fotografierne generelt ikke er fremragende, hvilken forskel gør det så? Du leder ikke efter en ledsager, du leder efter utrolige fotografier af dit bryllup. Det er dog til tider udfordrende at måle kapacitet. Det arbejde, vi som helhed har placeret på vores websteder og i vores eksempelsamlinger, er vores bedste arbejde. Ydermere kan det hist og her lure, tragisk nok.

Forestil dig, at du kunne tage til en andens bryllup i din natkjole og slentre rundt og tjekke ud på, lavet af dine forestående købmænd. Du kunne se, hvad blomsterne ligner efter 5 timer, smage på maden og kagen og se dj’en eller bandet, mens de tegner i gruppen – alt sammen uden at blive set. Det valg har du med din billedtager. Du skal bare vide, hvordan du spørger.

Begynd din forfølgelse med navne på sociale anliggender fra ledsagere, familie og købmænd og ved at kigge gennem websteder af nærliggende bryllupsfotografiske kunstnere. Invester noget energi på websteder, læs revisioner og forestil dig selv på de fotografier, du ser. Begrænset din forespørgsel til dine 3-5 topvalg.

Kontakt billedtagerne via e-mail og forenkle en opfordring: Hvis du har min dato tilgængelig, hvis det ikke er for meget besvær, så vis mig 2-3 hele bryllupper fra det foregående år, ideelt set fra tidspunktet på dagen for dit bryllup. Et fuldt bryllup er den visning, de giver kunderne, ud over et udvalg af billeder i en samling eller på et websted. Der burde være mange fotografier i en fuld udstilling. Hvorfor e-mail, hvorfor ikke bare ringe til dem? Normalt har fotografiske kunstnere ekstraordinære evner til at skabe relationer, og derfor er talrige billedtagere utrolige sælgere. De skal møde dig, før de viser dig skærmene. De vil komme med udtalelser som: “Jeg er glad for at vise dig, at der ikke er noget problem, men hvad med at vi mødes og sikrer, at vi er levedygtige, før vi når til den del.” Det konverterer til: “Kom, lad mig sælge dig på mine administrationer, og vi kan meget vel aldrig på noget tidspunkt få brug for at komme til den irriterende fulde bryllupsting.” Stå fast. Prøv ikke at undgå den underliggende undersøgelse. 2-3 fulde bryllupper vil give dig et ekstraordinært generelt billede af deres stil, inklusion og evner.

Fortsæt videre for at vise dig fulde skærme. De kunne muligvis skjule noget, og hvem har brug for den udfordring? Prøv ikke at bukke under for sikkerhedsreaktionen (“Jeg er ekstremt venlig af min klients beskyttelse, så det kan jeg ikke vise dig.”) Jeg har set den reaktion givet til amatører i diskussioner for at bruge, når de helst ikke vil have brug for at vise deres fulde bryllupper. Du anmoder ikke om eksplicitte bryllupper, kun 2-3 af billedtagerens beslutning. Hvis de viser bryllupper på deres hjemmeside, burde de vise dig hele bryllupper.

I kølvandet på at kigge gennem et par fulde bryllupsudstillinger af billeder (du kan helt sikkert slappe af, du kan bevæge dig hurtigt, hvad du leder efter vil være indlysende, mens du går), begrænset ned til 2 eller 3 fotografiske kunstnere. Telefon eller e-mail dine reducerede muligheder og sæt arrangementer. Fokuser på, hvor hurtigt de svarer. Stil en ekstra forespørgsel i en anden e-mail, og bliv ved med at observere reaktionstiden. Dette er ikke for at brænde deres tid igennem (send ikke en betydelig oversigt over forespørgsler), men for at kontrollere, om de vil ramme dig på en passende forudsætning. Muligvis af de største indvendinger, par har mod købmændene efter deres bryllup, er ikke-returerede opkald eller beskeder. Forsøg ikke at forudse minutter – store fotografiske kunstnere er beskæftigede individer – men du burde høre tilbage inde på dagen, undtagen hvis du sender beskeder mod slutningen af ugen, hvor de kan fotografere eller kræver en værdifuld fridag. Hvis det er en afslutning på ugen, er en reaktion mandag morgen mere end tilfredsstillende.

Ved den rigtige sammenkomst kan du begynde at adskille efter karakter og lighed. Siden nu burde du bare samles med personer, der er ekstremt dygtige, tage den stil af fotografier, du kan lide, og svare dig før snarere end senere. I øjeblikket skal du hovedsageligt vælge den person, du bedst kan lide, som tilbyder samlinger og bundter, du li